TOKAT / MERKEZ - Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

6 Şubat Deprem Tatbikatımız ve ardından depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirildi.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2024 Şubat Dönemi Ustalık ve Kalfalık  Sınav Takvimimiz

Ock

Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda planlanan etkinlik haftasında okulumuzun  düzenlediği “Kahramanlık Şiirleri Dinletisi düzenledik.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığımızın talimatlarına göre etkinlik haftasında  Z- Kütüphanede “Bilgi Yarışması”  yaptık.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda 10.sınıflar arasında bilgi yarışması ve okuma etkinliği gerçekleşetirildi.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Teknofest ile ilgili öğretmen ve öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Floor curling karma takımımız il 1. olmuştur.Sivas ilinde yapılacak grup müsabakalarında  okulumuzu ve ilimizi temsil edeceklerdir

Ock

Floor Curling kız takımımız il 4. sü olarak okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir

Ock

"Tokat Okuyor" ve "Dilimizin Zenginlikleri" projeleri kapsamında okulumuzda şair Ahmet Karpınar'ı misafir ettik.

Ara

Değrem Tatbikatımız gerçekleştirilidi.Öğrencilerimize ÇÖK-KAPAN-TUTUN yöntemi uygulamalı olarak gösterildi.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bilek güreşi B takımımız il dördüncüsü olarak Giresun ilinde tapılacak olan grup müsabakalarında ilimizi temsil edecektir.Öğrencilerimizi tebriik ediyor,emeklerinden dolayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz M.Erdal ŞAHİNER'E teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımızın hazırlanmasında ve sunumunda  emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor.Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnnetle anıyruz.Ruhları şad olsun.

May

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Akreditasyonu Erasmus+2022-1-TR01- KA121-VET-000067709 Projesi Kapsamında Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğrencilerimizin Stajı Almanya'da devam etmektedir.