TOKAT / MERKEZ - Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

10 ve 11. Sınıf öğrencilerimiz il dışı (Antalya)stajlarını yapmak üzere yola çıktılar.Okul idarecilerimiz,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize hayırlı yolculuklar diliyor,başarılı bir staj dönemi geçirmelerini temenni ediyoruz.

Nis

Ara sınıflarımız karnelerini aldılar.10 ve 11. sınıflarımız staj hazırlıklarına başlarken,12.sınıflarımız ise mezun olmanın sevincini yaşadılar.Staja gidecek öğrencilerimize başarılı bir staj dönemi dilerken,mezun olan öğrencilerimize ise bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.9.sınıflarımız ile örgün eğitim-öğretime devam ediyoruz.

Nis

İl Kültür Turizm Müdürü Sayın Abdi DÖLEK turizm haftası kapsamında okulumuzu ziyaret ederek .öğretmen ve öğrencilerimizle güzel bir söyleşi gerçekleştirdi.Sayın Abdi DÖLEK'e emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimeize teşekkür ediyoruz.

Nis

15-22 Nisan Turizm Haftası Şenliklerimiz devam ediyor.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ara sınıflarımız için 19 Nisan 2024 tarihi itibarıyla sstaj dönemi başlayacaktır.Bu dönemin değerlendirilmesi ile ilgili öğretmenler kurulumuzu gerçekleştirdik.

Mrt

Milli Eğiitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN öğretmen odası buluşmaları kapsamında okulumuzu ziyaret etti.Öğretmen ve öğrencilerimizle samimi bir ortamda sohbet ve söyleşi gerçekleştirdi.Okulumuz ve eğitim-öğretim konusunda fikir alış verişi yaptık.Sayın Bakanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyor,görevlerinde başarılarını diliyoruz.

Mrt

Okul iftarımızı yaptık.İftar organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Tokat Okuyor  Projesi kapsamında Evliya Çelebi MTAL Müdürlüğünce düzenlenen Âşık Veysel’i anma programında  Müdür Yardımcımız Ali Bal, Âşık Veysel’in hayatını anlattı; Müzik Öğretmeni Murat Ağıl ise türkülerini seslendirdi.

Mrt

Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası kapsamında  hazırladığımız  21 Mart Nevruz Günü etkinlikleri okul bahçesinde yapıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programımızı öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik.Tüm şehitlerimizi rahmet ve minet ile anıyor,programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103.  yılında Müdür Yardımcımız Ali Bal’ın konuşmacı olduğu “İstiklalden İstikbale İstiklal Marşı’nı Anlamak” konulu konferans düzenledik.

Şbt

Konaklama Alanı Öğrencilerimizle Dedeman Otel ziyareti  gerçekleştirdik.Emeği geçen tüm öğretmen ,öğrenci ve Dedeman oteli yöneticilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Dart kız takımımız il 4. sü olarak okulumuzu başarılı ile temsil etmişlerdir.Öğrencilerimizi tebrik ediyor,emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ed,yoruz.

Şbt

6 Şubat Deprem Tatbikatımız ve ardından depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirildi.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.